Floor Art Design

Imajući na umu inovativnost, s različitih strana svijeta uvozili smo ideje i materijale da bi postigli kvalitetu i zadovoljili potrebe svojih klijenata.

 

Brend Floor Art Design je generalni zastupnik, distributer i certificiran izvođač radova renomiranih proizvođača Ideal Work ® , Karakoll Design House i Mapei ®. Specijalizirani smo za izradu podova i zidova te koristimo samo materijale od strane proizvođača.

 

Naš tim čine stručne osobe koje su među prvima na ovim prostorima počeli raditi s dekorativnim kamenom, lijevanim podovima i podovima na bazi smola i cementa. Ono što nudimo je završna obrada koja može stvoriti ekskluzivnost u svakoj situaciji, bez obzira radi li se o industrijskom, zabavnom, medicinskom, maloprodajnom, akademskom, administrativnom ili restoranskom prostoru.

 

Omogućujemo Vam da dobijete atraktivan i kvalitetan završetak koji mogu pružiti samo pravi majstori i materijali. Naši završni slojevi, kako za unutarnju tako i za vanjsku uporabu, omogućuju maksimalnu slobodu dizajna.

 

Naš je cilj da budemo Vaš prvi odabir u uređenju interijera i eksterijera, jer osiguravamo najkvalitetnije materijale i odličnu uslugu koju su naši klijenti prepoznali i svakodnevno nam iznova ukazuju povjerenje!

Posjetite nas na našoj adresi

Starih Statuta 4, Pula