Rasico

Idealno i dugotrajno rješenje na otvorenom, prilagođeno na temelju vaših preferencija.
laptop frame
hero image

Dekorativna površina koja zadržava perfektan izgled kroz nadolazeće vrijeme. Nudi originalan dizajn s unikatnim minimalističkim izgledom, apliciran pomoću gletera preko novih ili starih postojećih podloga.

 

Proizvod je bez fuga i pora tako da se podovi lako održavaju i čiste što smanjuje mogućnost nakupljanja prašine.

 

Debljina ugradnje je svega 3-4 mm ovisno o stupnju hrapavosti koju klijent zatraži čime se postiže drugačiji dizajn i izgled same podloge.

 

Namjenjen je za uređenje terasa, dvorišta, podloge oko bazena, parkirnih mjesta. Ima vrlo visoku otpornost na habanje, tekućine (ulje, vodu), UV zrake i pruža sigurnost prilikom hodanja ukoliko je podloga mokra. Odabir boja i tehnika apliciranja može biti raznolika, dostupan je u 29 različitih boja.

 

Mogućnost postavljanja Rasica (za unutarnje površine). Rasico je također moguće ugraditi i na unutranje podloge. Ukoliko se radi podloga za unutarnje površine na dva standardna sloja dodaje se treći sloj koji Rasico čini glatkim.

 

Time se postiže dekorativna i čvrsta podloga. Može spojiti interijer s eksterijerom kroz fluidnu tranziciju gdje se dva prostora međusobno spajaju, skladno i u kontinuitetu.

Preuzmite